Skip to content

About Me

10644717_718003451668577_1723076538410831528_o

Sarah Kafif is de naam, 24 jaar is de leeftijd (11/09/91) en geboorte- en woonplaats Antwerpen (Borgerhout, aka The Bronx, aka BoHo 2140). Ik ben studente Communicatiemanagement aan de AP Hogeschool en ben deze blog in het Engels gestart toen ik nog Toegepaste Taalkunde studeerde aan de KU Leuven, omdat dit een oefening voor mijn Engels was. Ondertussen stueer ik iets anders, maar wil ik het bloggen voortzetten, deze keer in het Nederlands, weliswaar.

Sinds ik in het hoger onderwijs ben beginnen studeren, ben ik enorm veel bijgekomen. De kilo’s moeten er op een gegeven moment af! #Desesperada. Anyways, I’m no skinny guuuurl, en ik ben ook niet van plan om er een te worden. Al wil ik het “studentengewicht” wel kwijt, maar gewoon net genoeg om me goed te voelen in mijn vel en om gezond verklaard te worden door de dokter. Fitnessen doe ik graag en één van mijn goals is om een BOOTY te creëren, maar ik moet er hard voor werken. Dus, één van mijn goals voor 2016 is om de ‘Operation Booty’ te starten, hard werken om een rondere achterwerk te krijgen.  #Challenge

Het probleem is dat ik graag eet en kook! Dat deel ik ook héél graag met de wereld en doe dit via Twitter, Instagram, Facebook en uiteraard hier op mijn blog, o.a. door de Duo Taste Test die ik mandelijks schrijf met Zoë van Fashion, Food & Fabulous Things. Ik ben vooral gepasioneerd door exotische cuisines en probeer dan ook héél graag nieuwe dingen uit. En geef toe, er zijn geen betere food critics dan mensen met een pondje extra, toch? We know what’s up!

Naast koken schrijf ik ook graag columns, o.a. Singlehood, dat waren de columns die ik in het Engels schreef en Weekboek, mijn columns in het Nederlands, een soort dagboek die tweewekelijks op mijn blog komt te staan. Ik zaag en klaag daar dan ook graag over alles wat mis loopt in mijn dagdagelijks leventje, maar vooral in mijn liefdesleven.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *